tiistai 15. huhtikuuta 2014

Masentavaa

Keli ollut ankea. Vettä loikottaa ja taas muistuu mieleen, että tuo piha tarvitsisi ehdottomasti kunnostusta. Kallio on pihassa aika pinnassa ja tällaisilla sadekeleillä kalliomontut täyttyvät vedestä eivätkä laske siitä yhtään mihinkään. Kamalaa lilliä matkalla talliin. Suunnitelmissa oli jo viime kesänä tehdä siihen tie, että josko tänä kesänä saisi aikaiseksi. Kesällä se yleensä unohtuu, kun piha on kuiva ja nurmella. Jotenkin kummassa syksyn sateissa alkaa sitten enemmän tai vähemmän korpeamaan.

Poppelista olisi kiinnostunut joku tutun tuttu. Alkoi jotenkin ahdistamaan, vaikka tuttu kysyikin että mitä mieltä oikeasti olisin jos poni lähtisi uuteen kotiin. No, fakta on se, että poni on myynnissä. Toki sen voisi itsekin ostaa, mutta on mulle kuitenkin liian pieni ja tytöt vielä sen verran pieniä, ettei niistä ole sitä itsenäisesti hoitamaan. Harmittaa varmaan joskus, jos tytöt ihan oikeasti innostuvat ja alkavat ratsastamaan. Tosi hyvä tuleva lastenponi kuitenkin kyseessä. Mutta ei sitä viitsi tuossa seisottaa muutamaa vuotta vain siitä ilosta. Varsa kuitenkin syntyy pian ja Pandan kanssa päästään aloittamaan työt. Töihinkin pitäisi joskus palata, eikö rahkeet vaan riitä kaikkeen.

Ihana poni ja tietysti koko ajan enemmän ja enemmän siihen on kiintynyt. Alkuun välttelin kiintymistä ja en ns. pitänyt koko ponista, koska tiedossa oli sen myynti ja se ettei isäntäkään kolmannelle (neljännelle ;)) ponille lämpiä. Joka päivä sitä hoitaessa kuitenkin kiintymys vain lisääntynyt.

Tämä tutun tuttu asuu onneksi kohtuullisen matkan päässä. Toivoisin, että poni päätyisi johonkin lähialueelle, jotta sitä pääsisi välillä katsomaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti