torstai 4. syyskuuta 2014

Osaan ehkä sittenkin ratsastaa?

Ponit sai uudet kengät tänään. Pikku Hepalta heitettiin pohjalliset mäkeen ja koitetaan mennä ilman. Kannat oli kasvaneet hyvin. Poppelille kasvatellaan kantoja ja toivotaan, että karanneet kannat kasvaisivat pian.

Tänään oli taas puolituntinen. Mentiin avojen "esiasteita" eli pientä väistöä, siirtymisiä ja taivutuksia. Poppeli oli aika super. Sopivasti virtaa, joka koordinoitui työntekoon eikä ylimääräiseen pöllöilyyn. Tuli myös tunne, että osasi jotain tehdäkin eikä oltu ponin kanssa ihan solmussa. Poni pysyi myös hyvin paketissa ja haki jo vähän pyöreää muotoakin. Tuli tosi hyvä fiilis tunnista ja sille oli tosiaan tarvetta. Hektinen arki vaatii veronsa.

Esikoinen on aloittanut eskarin. On siellä pieni enkeli, mutta kotona se kostautuu kovana kiukutteluna ja siskojen kiusaamisena. Huomion hakemistahan se on. Tilanne on helpottanut, kun on otettu kunnon "sylittely iltoja" että esikoinen saa olla lähellä paljon ja kokee itsensä huomatuksi. Näitä ei ihan joka ilta ole ennättänyt. Esimerkiksi eilen ilta meni vanhempainillassa ja tänään isäntä oli illan poissa, jolloin esikoinen ei saanut sellaista omaa hetkeä vaan muut siskot olivat myös mukana. Eiköhän se tästä taas asetu. Viikonloppu onneksi tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti