maanantai 29. syyskuuta 2014

Syksyn kiireitä

Isäntä on sluibannut viikonloput reissussa eikä ole itse päässyt hirveästi poneilemaan. Lisääntyvä pimeyskin alkaa ahdistaa. Jo kahdeksalta alkaa olla ihan pilkkopimeää. Onneksi päivisin on saanut nauttia syksyn kauniista auringosta ja upeasta ruskasta vaikka lehdet kovaa vauhtia puista tippuvatkin. Mielen altaa silti vallata jokasyksyinen väsymysahdistus. Syynä voi kyllä olla myös erittäin huonosti nukutut yöt. Nuorimmainen on ihan mahdoton yötinttara ja heräilee kymmeniä kertoja yössä parahtelemaan. Joku roti olisi sillekin saatava.

No, Pikku Heppa yskii. Se olisi nyt roudattava klinikalle jalkojen kuvaukseen (vanhan kaviokuumeen tilanteen tarkistus) ja saisi selvittää tuota yskää samalla. Panda pitäisi viedä takajalkojen kuviin ja raspata hampaat, mutta siihen souviin en varsan kanssa lähde, etenkin kun juniori varmaan roikkuu reissun mukana. Eli siis vieroittamista odotellessa.

Poppelilta puuttuu yksi kenkä ja kengittäjä toivonmukaan ennättä tällä viikolla poiketa. Jos ei, niin kuskaan ponin jonkun luokse.

Laatuponikilpailu olisi viikonloppuna, mutta Pikku Heppa taitaa jäädä kotiin... Seurataan nyt tilannetta. Asiaa ei yhtään auta molempien ponien lomailu, kun ei ole ennättänyt. Pikku Heppa on jäänyt todella, todella vähälle ajolle. Poppelia on sentään kohtuullisen säännöllisesti ratsastettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti