torstai 21. toukokuuta 2015

Helatorstain koulutuuppausta

Käytiin Helatorstaina paikallisen seuran pienissä koulukisoissa tuuppaamassa HeC:2 ja HeB:0 Sakella ja Pandalla. Eka rata oli kummallakin ihan kiva, Sakke-vanhus porskutti 68% ja toinen sija. Pandan kanssa saatiin reilu 59% ja tuomiona taasen jännittynyt poni. Toisella radalla Pandan kanssa unohdin radan ja poni vähän väsähti ehkä henkisesti ja saatiin vain reilu 53%. Sakenkin kanssa meni metsään. Pitkä odotusaika verotti ja ponin kanssa porskittiin vain reilu 55% tulokseen. Jännittynyt oli vanhuskin.

Mutta loppui kyllä kuskiltakin mehut ja sekä henkinen ja fyysinen väsymys taisi iskeä. Tuohon C:n rataan olen molemmilla ihan tyytyväinen. Toinen oli molemmille selvästi liikaa vaikka ajattelin, että "kotikenttä", ja kohtuuhelpot radat. No, tästä jatketaan. Saken kanssa kannattanee panostaa vain yhteen rataan. Tarvitsee niin paljon verryttelyä alle.

Seuraavia kisoja olisi lähialueella OriRan koulukisat vielä tämän kuun lopulla ja esteet 7.6. Sitten onkin Ypäjällä kisaviikko, jossa olisi nuorten hevostenkin luokkia ja paikallisen seuran estekisat 16.6. Katsotaan mihin suunnataan ja kuinka kaikki alkukesän juhlat ja työt antavat myöten. Paccelli cupia kisataan taas heinäkuussa.


 Naapurilta saatiin laitumet vähän matkan päästä. Onhan meillä jo toiselta naapurilta vuokralla laidun, mutta se pitää lohko lohkolta alkaa uusia ja orivarsaa en mielelläni ihan tamman liki laita. Saattaapi tuo vaikka tänä kesänä jo havahtua miehisyyteensä, ainakin jos kiimainen emänsä olisi aidan toisella puolella. Aitaamista piisaa ja ruoho on niin hyvässä kasvussa, että pitäisi ponit jo pian tuupata sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti