tiistai 7. heinäkuuta 2015

The Pulla-auto vol. 5The Pullis, Pulla-auto eli tuo meidän hevosauto on ollut tänä kesänä tiuhaan tien päällä. Onneksi vapaitakin viikonloppuja on siunaantunut, että pojat ovat ennättäneet sitä rakennella ja parannella. Tikkaille on rakennettu paikka auton alle ja hytin ja livingin väliin tehty aukko. Se aiheuttikin rakentamisessa hiukan harmaita hiuksia, kun hytti ja kori elävät aika omaa elämäänsä. Nyt ratkaisu on saatu toimivaksi ja tätiäkin tyydyttäväksi. Pulla-autoon saa myös tuhlattua kaikki ylimääräiset rakennustavarat. Edellisen kodin rappusista ylijäänyt lattiamatto (oli muuten aika tyyristä ja kulutuksen kestävää) on saanut uuden elämän hytin ja livingin välisen aukon vuorauksessa. 

Kyllä siittä vaan tulee hieno! Parannuksia suunnitellaan koko ajan ja rakennetaan sitä mukaan kun ehtii. Tuo on myös mahtava peli liikkua pidempiäkin matkoja ja isommallakin porukalla. Enpä vaihtaisi pois.

Kuvia pitäisi koittaa napsia enemmänkin. Livingi kaipaa vielä viimeistelyä ja "stailausta" ennen kuin on täysin valmis. Tai tuskin se on koskaan, kun aina tulee uusia ideoita ja ajatuksia parempaan päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti