maanantai 31. elokuuta 2015

Lomailua ja seuramestaruudet

Pandan kanssa otettiin iisisti Ypäjän jälkeen. Pari pitkää maastoreissua ja muuten sai koko viime viikon lomailla. Maastoonkin eksyttiin 10 kilometrin lenkille ilman satulaa. Ensin oli aikomuksena käydä pieni lenkki, mutta taas eksyttiin tutkistelemaan uusia metsäpolkuja ja niin se matka vähän venyi. Aika hyvin luotto pelaa, kun uskaltaa 5-vuotiaan welshin kanssa lähteä noin pitkille maastolenkeille ilman satulaa. Onhan sillä leveä selkä, että saa aika loikan tehdä, että sieltä alas tulee.


Mikäs se näiden korvien välistä on maailmaa katsella
 Sakke onkin ollut sitten työn touhussa. Ihanaa, että omistajansakin on ennättänyt käydä ponia jumppaamassa. Kyllä huomaa, että ovat pitkältä aikaa tuttu pari. Saken kanssa käytiin seuran estemestaruuksissa hyppäämässä sennumestaruudesta 70-80cm rata. Poni nyt tietenkin loisti vaikka paikat ei ihan osuneet ja kuski sääti taas minkä ehti. Enemmän kuskille este- ja puomitreeniä taas kehiin. Hyppytauot näkyy. Sakke oli kyllä virkeä papparainen. Voitettiin siis sekä luokka, että luokassa käyty sennumestaruus. Hauska, että tuomari muisti kyseisen ponin vuosien takaa.Tänään haetaan Maukka laitumelta kotiin. Syksy on tullut. Vettä satelee ja kelit kylmeni hetkessä. Odottelen, että naapuri saisi puitua, että päästäisiin sänkipelloille. Lähipelto on vielä sopivan mäkinen, niin tulee hyvää mäkitreeniä samalla. Toivottavasti loppusyksy olisi kuiva, jotta pelto pysyisi käyttökuntoisena eikä mene liian pehmeäksi.

Kisoja on taas ihan mukavasti lähialueella. Maltilla katsellaan luokkia. Pandan kanssa vielä yhdet koulukisat, sitten laatuponikilpailu ja ehkä syksymmällä jotain esteluokkia.

Saken kanssa olisi tarkoitus käydä myös viikonloppuna koulukisoissa ja seuraavalla viikolla hypätä Hämeen aluemestaruuksissa "tätimestaruudesta". Syksymmällä voisi myös käyä pikkukisoja hyppelemässä jos niitä lähialueella on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti