perjantai 19. elokuuta 2016

Ilman punaista lankaa

Tekstit ovat nyt olleet viime aikoina vain tajunnan virtaa ilman mitään punaista lankaa. Sitä on ollut aika tattis eikä edes ajatukset tahdo pysyä kasassa. Aikamoista rumbaa ollut tämä syksy ja nyt voisi alkaa hidastaa tahtia. Talveksi jäävä hevosmäärä on vielä aika avoin, mutta tunkua taitaa olla. Tarvinnee laitumesta lohkaista pätkä talvitarhaksi..

Panda ultrattiin maanantaina tyhjäksi. Kyllä. Vein sen vähän ex tempore oriille. Kiima oli päällä ja totesin, että nyt jos koskaan. Ensin mietin, että hullua tähän väliin jättää ponia vuoden lomalle. Sitten ehti optimistisena tottua ajatukseen ensi kesän varsasta ja nyt tamma onkin tyhjä. Ja jäykkä. Ultraamispäivänä poni alkoi olla takapäästä jähmeä. Ajattelin sen olevan jotain hetkellistä ja sai ollakin laitumella pari päivää.

Pöh, edelleen takaosa ei rullaa kunnolla laukassa. Epäpuhdas se ei ole. Liikkuu mielellään. Laukka ei kuitenkaan ole niin hyvin pyörivää kuin pitäisi. Vastalaukassa lähtee helposti vaihtamaan. Olisiko syy kiimassa? Ponilla pitäisi kiiman alkaa tässä ihan juuri ja astutushetki olla juuri kisojen aikaan. Niiin mun tuuria. Ponibreeders olisi edessä ja pähkin, että lähdetäänkö pian ollenkaan. Kengänkin se polkaisi taas peltoon, joten tänään suunnataan kengittäjän pakeille.

Eilen käytiin Ypäjällä tsekkaamassa tilanne. Ratsastettiin yksi HeB luokka. Ratsastin itse huonosti, joten prosentit olivat vain reilu 63. Poni pomppi ja pelkäsi mainoksia sekä ah, niitä sateenvarjoja. Asettui kyllä ja rata oli ihan hyvä. Tasaisuus alkaa näkyä. Olisi pitänyt ratsastaa enemmän eteen, nyt meni vähän mummoiluksi koko rata ja mun ajatukset oli vain siinä huonossa laukassa.

Mitään taikoja tässä ei enää ennätä tehdä, joten katsotaan tilannetta tamman mukaan ja jos sen ennättäisi orin eteenkim vielä viedä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti