keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Ja laukkaa!

Wpb sai maanantaina kengät ja eilen ponkaistiin ekat laukat ratsastajan kanssa. Voiko muuta odottaa, kuin loistavaa menoa? Viime viikolla tsekkasin liinassa, että osaa jotenkuten nostaa laukan ääniavuilla ja pukit, mitä siitä seuraa ovat pieniä ponipukkeja. Ihan hyvät lähtökohdat siis. Eilen parin toiston jälkeen poni jo tajusi, mitä siltä haetaan.

Pari kuukautta siinä reppanassa meni ja nyt on aika hyvin sisäänratsastettu. Laukka tarvitsee toki vielä työstöä ja nostot varmuutta, mutta oikein kivalla mallilla. Ei projekti silti tähän lopu, nyt jatketaan hyvin alkaneen ratsu-uran kehittämistä.
Pandaa on liikutettu selästä. Saa jäätäviä hepuleita kaikesta pienestä, on pääosin energinen ja eloisa. Kiva! Laukka on silti jotain ihan muuta kuin pitäisi, mutta jos nyt maltillisesti treenataan niitä takapolvien ja selän lihaksia...

Valkoiset vallattomat unelmat alkavat myös asettua. Kivoja poneja niistä kuoriutuu. Toinen nostaa jo molempia laukkoja, kun kuski vain on huolellinen ja jumppaa sen jumittavan oikean kyljen ensin vetreäksi. Toinen valkoinen unelma rentoutuu pätkittäin jo kivasti. Molemmat myös hyppäävät aika kivasti, mutta kuntoa ja lihaksia vielä tarvitaan.

Talli saanut myös jouluista ilmettä pienten tallitonttujen toimesta. Olkikuorma pitäisi hakea, mutta kelit teki tepposet. Ei rakas Pullis nouse pientä mäennyppylää näillä keleillä. Tai todettakoon, etten ole juuri välittänyt kokeilla, kun iso auto lähtee valumaan sitten pulkkana ja siinä sitä sitten ollaan. Malttanen pari päivää vielä odotella tien hiekoitusta tai

2 kommenttia:

  1. Olet tehnyt todella hienoa työtä tuon wpb:n kanssa!! Ihan liikutuksen partaalla katsoin videota. Miten voikaan hevosen koko ilme ja olemus muuttua kahdessa kuukaudessa. Kaunista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. Ollut aika antoisa projekti ja edennyt nopeammin kun minä tai kukaan muu uskoi. Tavoitteena oli päästä jouluun mennessä selkään, mutta tässähän ollaan jo paljon pidemmällä.

    VastaaPoista