perjantai 30. joulukuuta 2016

Katsaus menneeseen vuoteen

Jos lyhyt katsaus blogin osalta menneeseen vuoteen.

Tammi-Helmikuu

Vuosi alkoi käsi paketissa, Panda oli välillä aivan kamala riehuja ja Lulu alkoi levitä sellaisiin mittoihin, että satuloista loppui leveydet. Hyppytauolta palannut Panda ei hypännyt ja sai lomailla. Yksi ratsutettava piipahti hetken aikaa ja ajattelin ottaa niitä enemmänkin, jos tullakseen on.


Maalis-Huhtikuu

Pandan kanssa startattiin kisakausi vaihtelevalla menestyksellä. Ensin hyvät prosentit ja tasainen suoritus, seuraava olikin räjähtelevä floppi. Ihanat Simo ja Rotto tulivat ratsutettavaksi. Huhtikuu oli ilmeisesti kiireistä aikaa, kun vain yksi postaus Simon hokinpolkemasta. Rotolta saatiin laukat rullaamaan ja palaili takaisin kotiin.

Touko-Kesäkuu

Pandan kanssa jatkettiin vaihtelevaa kisamenestystä. Välillä riehumista, välillä tasaisempaa menoa. Pieneltä Harmaalta poistettiin sudenhampaat ja poni muuttui kivaksi ratsastettavaksi. Pieni Sulo-poni kävi ratsutettavana. Ponit pääsi laitumelle ja yksi oripoika tuli kesäksi laumaan mukaan. Tuttu 4-vee pv oli hetken ratsutettavana ja hypittiin ensimmäisiä esteitä. Startattiin sen kanssa myös ensimmäisiä kisoja. Hurmaava Simo-suokki lähti takaisin kotiin.Heinä-Elokuu

Maukka kävi näyttelyssä, Käyttäytyi mallikkaasti, jopa liiankin vässykkä. Panda oireili ensimmäisiä kertoja. Ponibreeders oli ja meni ja siitä Panda saikulle. Uusi ihania ratsutettavia oreja kerääntyi syksylle. 3v PRE-risteytys ori kävi satulaan laitettavana, 4v suokkiori tuli pidemmälle visiitille ja 3v. suokkiori tarvitsi maastakäsittelyä ja satulaan laittoa. Nuori FWB tuli odottamaan ensi vuoden sisäänratsastusta.

Syys-Lokakuu

Poppeli teki come backin ja käytiin pikkukisoja. Pihlajavuoressa loikittiin myös maastoesteitä sujuvasti aina harrasteen rataan asti. Panda välillä töissä ja välillä parempi ja taas huonompi. Maukka ruunattiin. Vähän ongelmainen wpb tuli ratsutettavaksi. Pandan saikkuillessa pääsin välillä myös osaavien konkareiden selkään. Suokkiori saikutteli impparin kanssa. Kelien puolesta mahtava syksy, oli kuivaa ja kaunista.Marras-Joulukuu

Poppeli lähti kotiin, wpb alkoi toimia. Kaksi valkoista unelmaa tuli ratsastettavaksi. Suokkiori alkoi toimia superkivasti, Pandaa kuntoutellaan.

Ennen kaikkea aivan mahtava vuosi (jos unohdetaan Pandan epämääräinen vaivailu). Aivan ihania hevosihmisiä ja vielä ihanampia hevostuttavuuksia. Olen saanut olla kiitollinen. Hyvin tehty työ on myös tuottanut tulosta ja ratsutuskyselyitä on enemmän kuin ehtisi ottaa. Kiitos näistä, lämmittää mieltä suunnattomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti